FAIRFIRE UF

"Vår affärside är att erbjuda ekologiska braständare av återvunnet material till ett bra pris." Vi som driver uf-företaget ”Fairfire” är fyra grabbar som går tillsammans på handelsprogrammet på Stagneliusskolan.

Vi i FairFire UF har ett stort intresse för miljön som är väldigt utsatt i dagens läge, och därför valde vi att arbeta med ekologiska och återvunna material. Vi tror att det även kommer kunna vara en stor faktor till försäljning. Allt fler personer vill handla miljömedvetet.  

Materialet är bland annat ekologiska bomullspads och återvunnet stearin. Brinntiden ligger på 5 min. Tanken med produkten är att både underlätta och göra eldningen lite mer miljövänlig. Vi paketerar 50st i påsar sydda i återvunnet lakanstyg. Dessa säljs för 119kr/st.

Känslan som vi vill förmedla med vår produkts utseende är att det är naturligt. Vi vill att folk ska tycka att den är naturlig med ett material som är miljövänligt. Vi trycker hårt på miljötänket och vill försöka så gott det går att förmedla den känslan till våra kunder.  

Beställning sker genom vår sociala medier: 

Facebook: FairFire UF

Instagram: @fairfireuf 

  • Instagram
  • Facebook