COLLECTIVE CANDLE UF

Vill du få ett mysigare hem och samtidigt värna om miljön? Då är våra produkter perfekta för just dig! Collective Candle erbjuder stearinljus gjorda på återvunnet stearin som dessutom är gjorda i formar av återvunnet material. Klicka gärna in här för att se våra fantastiska produkter samt läsa mer om vårt företag.

Företagsbild.jpg

Vi är fem tjejer som går tredje året på Stagneliusskolans ekonomiprogram. Tillsammans driver vi Collective Candle UF som säljer ljus av återvunnet material.

Flera ljus.jpeg

Våra ljus är gjorda av 100% återvunnet material vilket gör att företagets produkter har en ytterst liten miljöpåverkan. För att bidra till en ännu bättre miljö skänker även företaget 10% av intäkterna till WWF vilket är en internationell organisation för naturvård. Som kund hos Collective Candle bidrar du därav till en mer hållbar och miljövänlig värld. Kika in vår instagram för att se våra produkter och läsa mer om företaget.

Vitt 11cm.jpg

Produkten har en höjd på 11 cm och en bredd på 5 cm. Brinntiden på ljuset är ungefär 30 timmar. Ljuset består som sagt av 100% återvunnet material, vilket gör det till en miljövänlig och hållbar produkt.

59 kr 

Vitt runt.jpg

Förutom våra populära 11 cm ljus säljer vi även runda ljus i alla våra färger. Brinntiden på ljuset är ungefär 20 timmar. Ljuset består av 100%  återvunnet material, vilket gör det till en miljövänlig och hållbar produkt.

39 kr 

Collective Candle logga.jpg

Företaget har möjlighet att leverera produkten till de som bor i centrala Kalmar och delar av Öland. Bor kunden ej inom dessa områden och vill ha ljusen hemskickade tillkommer däremot en fraktkostnad.

Betalning sker via swish.

Beställning sker via företagets instagram eller mail;

Instagram: collectivecandle_uf

Mail: collectivecandleuf@gmail.com